Marquee
WASTEWATER
ENGINEERING SCIENCEs
WATER &
علوم مهندسي
آب و فاضلاب
کليه حقوق اين سايت متعلق به عليرضا اسددخت مي باشد
Water & Wastewater Engineering Science (WWES)
مديريت ريسک
همانگونه که وعده داده بودم ترجمه مقاله مقايسه اقدامات کاهش خطرپذيري زلزله در تأسيسات آبي را براي استفاده شما خوانندگان بر روي سايت قرار مي دهم.
در اين مقاله اقدامات کاهش خطرپذيري اي که اين دو کشور در زمينه به حداقل رساندن خسارت هاي ناشي از زلزله به تأسيسات آب انجام داده اند و نيز الگويي که براي تأمين آب بعد از بروز حادثه در پيش مي گيرند توضيح داده شده است.
در كشور آمريكا، استاندارد عملياتي و عملكردي خاصي براي عملكرد سيستم آب و بهره برداری از آن بعد از وقوع زلزله وجود ندارد. از اينرو برخي از تأسيسات به تنهايي و براي تأسيسات خود اهداف عملياتي را براساس نيازهايشان تدوين نموده اند. در حالت كلي اين اهداف سطح مطلوب و قابل قبول عملكرد سيستم را براي فراهم كردن آب آتش نشاني در رخدادهايي كه بعد از شرايط بحران به وقوع مي پيوندند و نيز آب آشاميدني براي تعداد روزهايي كه از قبل مشخص شده اند را نشان مي دهد.  اين رخدادها نوعاً مبناي احتمالاتي / سناريويي دارد و احتمال مطلوب عملكرد سيستم براي زلزله با دوره بازگشت کم بالاتر مي باشد. اين در حالي است كه انجمن كارهاي آبي ژاپن (JWWA) براي زمان بازيابي سيستم بعد از زلزله اهداف عملياتي خاصي را تدوين نموده است تا براي روزهاي مشخص شده بعد از وقوع زلزله آب آشاميدني تأمين شده باشد. (مثلاً زمان بازيابي) در كشور ژاپن اين زمان حدود 30 روز مي باشد كه عمدتاً براساس درس هاي گرفته شده  از زلزله كوبه در سال 1995 مي باشد. در اين كشور و با اين شرايط به نظر مي رسد اين رخداد براساس روند قطعي / سناريو باشد. (Deterministic/scenario based) . در مورد تأمين آب براي مصارف آتش نشاني در كشور ژاپن، اشاره خاصي در اهداف عملياتي تعيين شده، نگرديده است.
  
اميدوارم از اين مطالب بهره لازم را ببريد.

(دانلود نسخه فارسي مقاله مقايسه اقدامات کاهش خطر پذيري زلزله در تأسيسات آبي)
دسته بندي:مديريت بحران / نوشته شده توسط عليرضا اسددخت
مقايسه اقدامات كاهش خطرپذيري زلزله در تأسيسات آبي
نسخه فارسی